Search
Close this search box.
  1. Vermogen van
  2. Sylvie Meis

Vermogen van Sylvie Meis

In dit artikel zul je meer te weten komen over Sylvie Meis. We zullen ingaan op de volgende vragen: wanneer is Sylvie Meis geboren?, Wat is Sylvie Meis’s beroep? En als laatst zul je meer te weten komen over het vermogen van Sylvie Meis en hoe Sylvie Meis dit heeft verdiend.

Wilde je allang meer weten over Sylvie Meis? Dan raad ik je aan om dit artikel zeker te lezen.

Wie is Sylvie Meis?

Op 13-04-1978 werd Sylvie Meis geboren in Breda met een Nederlander. Daarnaast kun je meer te weten komen over Sylvie Meis op de kanalen en .

Wat is het vermogen van Sylvie Meis?

De buitenwereld kent het vermogen van Sylvie Meis niet. Maar naar schatting is het vermogen ongeveer €17 miljoen. Dat is een geweldig mooi bedrag voor Sylvie Meis.

Sylvie Meis’s vermogen komt niet alleen van Sylvie Meis’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Sylvie Meis doet.

Inhoudsopgave

Wat is het bedrag dat Sylvie Meis maandelijks ontvangt als salaris?

Het maandelijkse salaris van Sylvie Meis is niet bekend, omdat Sylvie Meis niet alleen Presentatrice van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Het jaarinkomen van Sylvie Meis wordt geschat op ongeveer €2.4 miljoen, dat is een mooi inkomen.

Zie ook andere celebrity's:

Vragen over het vermogen van Sylvie Meis

Sylvie Meis is Presentatrice van beroep. Daarnaast is Sylvie Meis bekend van Televisiewereld / kledingwereld.

Sylvie Meis’s vermogen is verschillend, dit komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Sylvie Meis’s beroep als Presentatrice.