Search
Close this search box.
  1. Vermogen van
  2. Patty Brard

Vermogen van Patty Brard

In dit artikel zul je meer te weten komen over Patty Brard. We zullen ingaan op de volgende vragen: wanneer is Patty Brard geboren?, Wat is Patty Brard’s beroep? En als laatst zul je meer te weten komen over het vermogen van Patty Brard en hoe Patty Brard dit heeft verdiend.

Wilde je allang meer weten over Patty Brard? Dan raad ik je aan om dit artikel zeker te lezen.

Wie is Patty Brard?

Op 25-03-1955 werd Patty Brard geboren in Onbekend met een onbekend. Daarnaast kun je meer te weten komen over Patty Brard op de kanalen en .

Wat is het vermogen van Patty Brard?

De buitenwereld kent het vermogen van Patty Brard niet. Maar naar schatting is het vermogen ongeveer €2.5 miljoen. Dat is een geweldig mooi bedrag voor Patty Brard.

Patty Brard’s vermogen komt niet alleen van Patty Brard’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Patty Brard doet.

Inhoudsopgave

Wat is het bedrag dat Patty Brard maandelijks ontvangt als salaris?

Het maandelijkse salaris van Patty Brard is niet bekend, omdat Patty Brard niet alleen Presentatrice van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Het jaarinkomen van Patty Brard wordt geschat op ongeveer Onbekend, dat is een mooi inkomen.

Zie ook andere celebrity's:

Vragen over het vermogen van Patty Brard

Patty Brard is Presentatrice van beroep. Daarnaast is Patty Brard bekend van Televisie- en muziekwereld.

Patty Brard’s vermogen is verschillend, dit komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Patty Brard’s beroep als Presentatrice.