1. Vermogen van
  2. Kim Kardashian

Vermogen van Kim Kardashian

In dit artikel zul je meer te weten komen over Kim Kardashian. We zullen ingaan op de volgende vragen: wanneer is Kim Kardashian geboren?, Wat is Kim Kardashian’s beroep? En als laatst zul je meer te weten komen over het vermogen van Kim Kardashian en hoe Kim Kardashian dit heeft verdiend.

Wilde je allang meer weten over Kim Kardashian? Dan raad ik je aan om dit artikel zeker te lezen.

Wie is Kim Kardashian?

Op 21 oktober 1980 werd Kim Kardashian geboren in Verenigde Staten met een Armeense, Nederlandse en Schotse. Daarnaast kun je meer te weten komen over Kim Kardashian op de kanalen en .

Wat is het vermogen van Kim Kardashian?

De buitenwereld kent het vermogen van Kim Kardashian niet. Maar naar schatting is het vermogen ongeveer 1,7 miljard USD. Dat is een geweldig mooi bedrag voor Kim Kardashian.

Kim Kardashian’s vermogen komt niet alleen van Kim Kardashian’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Kim Kardashian doet.

Inhoudsopgave

Wat is het bedrag dat Kim Kardashian maandelijks ontvangt als salaris?

Het maandelijkse salaris van Kim Kardashian is niet bekend, omdat Kim Kardashian niet alleen Model en actrice van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Het jaarinkomen van Kim Kardashian wordt geschat op ongeveer 309 miljoen euro, dat is een mooi inkomen.

Zie ook andere celebrity's:

Vragen over het vermogen van Kim Kardashian

Kim Kardashian is Model en actrice van beroep. Daarnaast is Kim Kardashian bekend van Keeping Up with the Kardashians.

Kim Kardashian’s vermogen is verschillend, dit komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Kim Kardashian’s beroep als Model en actrice.