1. Vermogen van
  2. Dries Roelvink

Vermogen van Dries Roelvink

In dit artikel zul je meer te weten komen over Dries Roelvink. We zullen ingaan op de volgende vragen: wanneer is Dries Roelvink geboren?, Wat is Dries Roelvink’s beroep? En als laatst zul je meer te weten komen over het vermogen van Dries Roelvink en hoe Dries Roelvink dit heeft verdiend.

Wilde je allang meer weten over Dries Roelvink? Dan raad ik je aan om dit artikel zeker te lezen.

Wie is Dries Roelvink?

Op 15-6-1962 werd Dries Roelvink geboren in Amsterdam met een Nederlander. Daarnaast kun je meer te weten komen over Dries Roelvink op de kanalen en .

Wat is het vermogen van Dries Roelvink?

De buitenwereld kent het vermogen van Dries Roelvink niet. Maar naar schatting is het vermogen ongeveer 4 miljoen euro. Dat is een geweldig mooi bedrag voor Dries Roelvink.

Dries Roelvink’s vermogen komt niet alleen van Dries Roelvink’s beroep. Maar door de verschillende werkzaamheden die Dries Roelvink doet.

Inhoudsopgave

Wat is het bedrag dat Dries Roelvink maandelijks ontvangt als salaris?

Het maandelijkse salaris van Dries Roelvink is niet bekend, omdat Dries Roelvink niet alleen Politicus van beroep is. Maar ook andere werkzaamheden verricht. Het jaarinkomen van Dries Roelvink wordt geschat op ongeveer 180.984 euro, dat is een mooi inkomen.

Zie ook andere celebrity's:

Vragen over het vermogen van Dries Roelvink

Dries Roelvink is Politicus van beroep. Daarnaast is Dries Roelvink bekend van Politiek/zakenwereld.

Dries Roelvink’s vermogen is verschillend, dit komt van verschillende werkzaamheden, maar het meeste komt van Dries Roelvink’s beroep als Politicus.